Køb og forsendelse
Vi gør vores bedste for, at alle ordrer afsendes indenfor 24 timer. DAO varetager leveringen og der er så vidt muligt dag-til-dag levering, men forsinkelser kan naturligvis opstå og Nature Realm S.L. kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO, men hvis din leverance er urimeligt længe undervejs eller aldrig når frem, sender vi naturligvis en ny leverance uden ekstra beregning. Husk at være omhyggelig med at udfylde leveringsadresse mv. og dobbelttjek at alle oplysningerne er korrekte. Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.nr. +45 36934977, hvis du har behov for hjælp til at udfylde felterne. Vi taler naturligvis dansk!

Betaling
Vi modtager betaling med Visa, Visa Debit, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Når din ordre er ekspederet og sendt fra producentens lager, trækker vi beløbet fra dit kort.

SundMedCBD.dk anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken vi eller andre kan aflæse dine kortinformationer. Oplever du problemer med NemID, bedes du kontakte din kortudbyder. Vi har ikke adgang til den del af betalingen.

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, hvilket omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal anvendelse af produktet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Hvis du har en reklamation over fejl og mangler, skal du hurtigst muligt meddele os dette på info@sundmedcbd.dk. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller kreditering efter aftale. I forbindelse med reklamationssager afholder Nature Realm S.L. omkostningerne ved returnering i rimeligt omfang. Hvis vi vurderer, at det er rimeligt at kreditere hele eller dele af købesummen, vil denne blive ført tilbage til det kort, du har anvendt ved betaling.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages returret på varer købt på internettet, beregnet fra den dato du modtager leverancen. Ønsker du at gøre brug af denne fortrydelsesret bedes du hurtigst  muligt og altså senest inden 14 dage fra modtagelsen meddele os dette på info@sundmedcbd.dk og sende varen retur i ubrudt emballage, samt i samme stand og mængde, som du modtog den. Når vi har modtaget varen og godkendt dens stand, refunderer vi købsprisen til det kort, du anvendte ved betalingen. Omkostninger ved returnering i forbindelse med fortrudt køb afholdes af kunden.

Adresse til reklamation og varereturnering:
xxxxx

Bemærk venligst, at vi ikke tager imod pakker sendt pr. efterkrav. Hvis du sender en vare retur, så vedlæg gerne en kopi af din ordrebekræftelse og andet relevant materiale. Returnering kan også ske ved blot at nægte at modtage pakken, når den bliver forsøget leveret.